Skip to content Skip to navigation

MAGNIS LAND ΑΚΙΝΗΤΑ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

   Πωλείται Κατοικία-Διαμέρισμα, στο Βόλο 66 τμ, 1Υ/Δ, 47.000,00 €

Πωλείται Κατοικία-Διαμέρισμα, στο Βόλο 66 τμ, 1Υ/Δ, 47.000,00 €

Τοποθεσία
Περιοχή: 
Συνοικία/Δημοτικό Διαμέρισμα : 
Άγιος Κωνσταντίνος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός: 
100.065
Σκοπός: 
Πώληση
Κατηγορία: 
Κατοικία
Τύπος Ακινήτου: 
Διαμέρισμα
Τιμή: 
47.000€
Εμβαδό: 
66,00τ.μ.
Περιγραφή
Σας ενδιαφέρει το ακίνητο;
Διατίθεται προς ΠΩΛΗΣΗ στον Αγ. Κωνσταντίνο του Βόλου, από το μεσιτικό γραφείο Magnis Land, Κατερίνα Μπαρμπουδάκη-Σπούλου & Συνεργάτες, Διαμέρισμα 66 τμ. Το ακίνητο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, Φρεσκοβαμμένο και Ημι-ανακαινισμένο. Κατασκευής του 1970. Διαμέρισμα ισογείου, πρόσοψης, με Νότιο προσανατολισμό. Διαθέτει ενιαίο χώρο εισόδου-τραπεζαρίας-κουζίνας, καθιστικό,  1Υ/Δ και μπάνιο. Η θέρμανση του είναι ατομικού λέβητα φυσικού αερίου με boiler. Τα κουφώματα του είναι αλουμινίου και τα δάπεδα του είναι από μάρμαρο και πλακάκια (μωσαϊκού & κεραμικά). Από τα παράθυρα  πρόσοψης έχει θέα στο καλαίσθητο κηπάριο της πολυκατοικίας, την διερχόμενη οδό Πλαστήρα και τον αύλειο χώρο  του hotel ΞΕΝΙΑ. Μέσα στο 2017 ανακαινίσθηκε πλήρως το μπάνιο και ο ενιαίος χώρος κατά την είσοδο στο ακίνητο. Διαθέτει καλαίσθητη επιτοίχια βιβλιοθήκη, πολλά ντουλάπια κουζίνας, μία μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα στο Υ/Δ, παράθυρα εξαερισμού στο μπάνιο και την κουζίνα, ασανσέρ πρόσβασης στους υπόλοιπους ορόφους, και πολύ λογικά κοινόχρηστα. Η συνολική εικόνα της πολυκατοικίας αποπνέει ακόμη την αίσθηση της αρχοντιάς και φινέτσας, πρωτοποριακή για το έτος κατασκευής της! Εξυπηρετείται από τις αστικές συγκοινωνίες  που διέρχονται από τη λεωφόρο Πολυμέρη, και στο σημείο που βρίσκεται η στάθμευση Ι.Χ. αυτοκινήτων είναι απροβλημάτιστη. Στην περιοχή και σε μερικές δεκάδες μέτρα συναντώνται χώροι αναψυχής, ο Ι. Ν. του Αγίου Κωνσταντίνου, οργανωμένη τοπική αγορά και οι παραλίες του ΞΕΝΙΑ και του Αναύρου. Η περιοχή χαρακτηρίζεται σαν η καλύτερη περιοχή του Βόλου! Η γειτονιά είναι ιδιαίτερα ήσυχη και ασφαλής. Ένα άνετο και φωτεινό δυάρι, ιδανικό για ένα ζευγάρι (ανεξαρτήτου
ηλικίας), για ένα εργένη ή/και για επαγγελματική στέγη!!! Ζητήστε μας να σας το υποδείξουμε ! 
Σύμβουλοι Ακινήτων Kατερίνα Μπαρμπουδάκη-Σπούλου &  Συνεργάτες  
Μεσιτικό γραφείο Magnis Land, Δημητριάδος & Κουταρέλια 21, Βόλος
Αγοραπωλησίες, Ενοικιάσεις, Εκτιμήσεις Ακινήτων
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 24210.30-199, 6974.360.739, 6979.167.137
E-mail: magnis.land.volos@gmail.com
Website: http://www.magnislandvolos.gr 
Μεσιτικό γραφείο MAGNIS LAND: Με προθυμία θα σας βοηθήσουμε σε θέματα κτηματομεσιτικής συμβουλευτικής. Επίσης σε συνεργασία  με ομάδα επαγγελματιών δίνουμε λύσεις σε θέματα πολεοδομικών τακτοποιήσεων ή νομιμοποιήσεων, ανακαίνισης, ενεργειακής αναβάθμισης, νομικών ελέγχων & συμβουλών, καθοδήγησης δανειοδότησης στεγαστικής φύσης.
 
Επιπρόσθετα στοιχεία
Όροφος: 
0ος
Επίπεδα: 
1
Δωμάτια/Χώροι: 
2
Τύπος θέρμανσης: 
Αυτόνομη
Μέσο θέρμανσης: 
Φυσικό αέριο
Με boiler
Υ/Δ: 
1
Κουζίνα: 
1
Μπάνια: 
1
Σαλόνια: 
1
Τραπεζαρίες: 
1
Δάπεδα: 
μάρμαρο & πλακάκια
Πρόσβαση από: 
Άσφαλτο
Έτος κατασκευής: 
1970
Επιπλέον Χαρακτηριστικά: 
Ανελκυστήρας
Κήπος
Θέα
Ντουλάπα
Βαμμένο
Φωτεινό
Πρόσοψης
Οικιστική Ζώνη
Χάρτης: 
Υπεύθυνος συνεργάτης: 

Για άμεση προώθηση του ακινήτου σας προς αγορά ή ενοικίαση, αναθέστε το σε εμάς. Η αίτηση που συμπληρώνετε θα επεξεργαστεί από εμάς και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα δημοσιεύσουμε το ακίνητό σας στο δικτυακό μας τόπο.

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε το ακίνητο που ψάχνετε, υποβάλλετε μια Αίτηση Ζήτησης Ακινήτου. Θα επεξεργαστεί από εμάς και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω λεπτομέρειες.