Skip to content Skip to navigation

MAGNIS LAND ΑΚΙΝΗΤΑ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

   Πωλείται Επαγγελματικός Χώρος-Κτίριο, στο Βόλο 94 τμ, 79.000,00 €

Πωλείται Επαγγελματικός Χώρος-Κτίριο, στο Βόλο 94 τμ, 79.000,00 €

Τοποθεσία
Περιοχή: 
Συνοικία/Δημοτικό Διαμέρισμα : 
Κέντρο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός: 
200.064
Σκοπός: 
Πώληση
Κατηγορία: 
Επαγγελματική Στέγη
Τιμή: 
79.000€
Τύπος ακινήτου: 
Κτίριο επαγγελματικών χώρων
Εμβαδό: 
94,00τ.μ.
Σε οικόπεδο: 
112,00τ.μ.
Περιγραφή
Σας ενδιαφέρει το ακίνητο;
Διατίθεται προς ΠΩΛΗΣΗ στο Κέντρο του Βόλου, από το μεσιτικό γραφείο Magnis Land, Κατερίνα Μπαρμπουδάκη-Σπούλου & Συνεργάτες, Κτίριο-Κατάστημα 94 τμ, σε οικόπεδο 112,20 τμ. Το ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση και σε εξαιρετικό σημείο! Κατασκευάστηκε το 1964, και έκτοτε πολλές παρεμβάσεις  ανακαίνισης το έφεραν στη σημερινή του μορφή. Ισόγειο Κατάστημα πρόσοψης, γωνιακό και διαμπερές (στον ακάλυπτο του) με Νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Διαθέτει έναν ενιαίο χώρο πρόσοψης, διπλό WC με προθάλαμο, ενώ στον ακάλυπτο διαθέτει ακόμη ένα διπλό WC με προθάλαμο και επιπλέον χώρους. Η βιτρίνα του, μήκους 9m, είναι από (θερμο-ηχομονωτικά, επάλληλα) κουφώματα αλουμινίου με διπλά κρύσταλλα. Τα δάπεδα του είναι από κεραμικά πλακάκια. Διαθέτει 2 εισόδους επί της οδού Γκλαβάνη και μία 3η είσοδο στον ακάλυπτο του κτιρίου, επί της οδού Κωνσταντά. Το κατάστημα για τη θέρμανση του διαθέτει ατομικό λέβητα φυσικού αερίου. Η πρόσβαση στο ακίνητο γίνεται από πεζοδρόμιο. Έχει θέα στις πολυσύχναστες οδούς Γκλαβάνη και Κωνσταντά. Ο κύριος χώρος του ακινήτου (εύκολα διαρρυθμίζεται/διαμορφώνεται) διαθέτει δομημένη καλωδίωση, εγκατάσταση φωτισμού, σύστημα εξαερισμού, ενώ το εσωτερικό ύψος του ξεπερνάει τα 5m. Η συνολική εικόνα του ακινήτου εξωτερικά είναι πάρα πολύ καλή, ενώ εσωτερικά γρήγορα μπορεί να προετοιμασθεί ώστε να στεγάσει τον επόμενο χρήστη. Ο ακάλυπτος του κτιρίου με την αυτόνομη είσοδο του, καθώς και την πόρτα επικοινωνίας του με τον ενιαίο χώρο πρόσοψης, μπορεί να λειτουργήσει ως αποθηκευτικός χώρος πλήρως αξιοποιήσιμος. Στον ακάλυπτο αυτό υφίσταται κλιμακοστάσιο για την πρόσβαση στην ταράτσα του κτιρίου –πολύ χρήσιμη για την προβολή της εκάστοτε επιχείρησης που στεγάζει το ακίνητο (τοποθέτηση πινακίδων), αλλά και για την τοποθέτηση απαιτούμενων εγκαταστάσεων (π.χ. εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών κλπ) για την λειτουργία της όποιας στεγαζόμενης επιχείρησης. Επίσης ο ακάλυπτος του κτιρίου είναι στεγασμένος χώρος με σιδηροκατασκευή βαρέου τύπου και πάνελς. Κάτω από αυτό το στεγασμένο χώρο υφίστανται (με χωρίσματα γυψοσανίδας) επιπλέον χώροι χρήσιμοι στη λειτουργία οποιασδήποτε επιχείρησης. Ακόμη στο χώρο ακαλύπτου υφίσταται και σκάλα πρόσβασης στο υπόγειο του ακινήτου (καλυμμένη από διαιρούμενη καταπακτή). Το υπόγειο ύψους περίπου 2m έχει εμβαδό όσο του οικοπέδου του ακινήτου και διαθέτει 2 μεγάλες αίθουσες και αρκετά παράθυρα εξαερισμού και φωτισμού. Εξυπηρετείται από τις αστικές συγκοινωνίες που διέρχονται από τις λεωφόρους Κ. Καρτάλη και Αναλήψεως. Βρίσκεται πολύ κοντά στην καρδιά της αγοράς της πόλης και ουσιαστικά περιβάλλεται από τις πλατείες του Αγ. Νικολάου, της Ελευθερίας, του Ι.Ν. Αναλήψεως και τις κεντρικές λεωφόρους που χρησιμοποιούν καθημερινά οι Βολιώτες. Η περιοχή είναι πυκνοδομημένη με κατοικίες και επαγγελματικές στέγες (κατ/τα & γραφεία). Μία εξαιρετική πρόταση αγοράς επαγγελματικής στέγης είτε σαν επένδυση χρημάτων, είτε σαν επαγγελματική στέγη επιχείρησης που αναζητά την αναβάθμιση της στο κέντρο του Βόλου!!! Ζητήστε μας να σας το υποδείξουμε !
Σύμβουλοι Ακινήτων Kατερίνα Μπαρμπουδάκη-Σπούλου &  Συνεργάτες  
Μεσιτικό γραφείο Magnis Land, Δημητριάδος & Κουταρέλια 21, Βόλος
Αγοραπωλησίες, Ενοικιάσεις, Εκτιμήσεις Ακινήτων
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 24210.30-199, 6974.360.739, 6979.167.137
E-mail: magnis.land.volos@gmail.com
Website: http://www.magnislandvolos.gr 
Μεσιτικό γραφείο MAGNIS LAND: Με προθυμία θα σας βοηθήσουμε σε θέματα κτηματομεσιτικής συμβουλευτικής. Επίσης σε συνεργασία  με ομάδα επαγγελματιών δίνουμε λύσεις σε θέματα πολεοδομικών τακτοποιήσεων ή νομιμοποιήσεων, ανακαίνισης, ενεργειακής αναβάθμισης, νομικών ελέγχων & συμβουλών, καθοδήγησης δανειοδότησης στεγαστικής φύσης.

 

Επιπρόσθετα στοιχεία
Όροφος: 
0ος
Επίπεδα: 
1
Δωμάτια/Χώροι: 
1
Τύπος θέρμανσης: 
Αυτόνομη
Μέσο θέρμανσης: 
Φυσικό αέριο
WC: 
4
Δάπεδα: 
πλακάκια
Πρόσβαση από: 
Άσφαλτο
Έτος κατασκευής: 
1964
Επιπλέον Χαρακτηριστικά: 
Αποθήκη
Θέα
Φωτεινό
Γωνιακό
Πρόσοψης
Ράμπα εκφόρτωσης
Οικιστική Ζώνη
Χάρτης: 
Υπεύθυνος συνεργάτης: 

Για άμεση προώθηση του ακινήτου σας προς αγορά ή ενοικίαση, αναθέστε το σε εμάς. Η αίτηση που συμπληρώνετε θα επεξεργαστεί από εμάς και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα δημοσιεύσουμε το ακίνητό σας στο δικτυακό μας τόπο.

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε το ακίνητο που ψάχνετε, υποβάλλετε μια Αίτηση Ζήτησης Ακινήτου. Θα επεξεργαστεί από εμάς και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω λεπτομέρειες.