Skip to content Skip to navigation

MAGNIS LAND ΑΚΙΝΗΤΑ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

   Ενοικιάζεται Επαγγελματικός Χώρος - Κατάστημα, στο Βόλο 53 τμ, 300,00 €

Ενοικιάζεται Επαγγελματικός Χώρος - Κατάστημα, στο Βόλο 53 τμ, 300,00 €

Τοποθεσία
Συνοικία/Δημοτικό Διαμέρισμα: 
Νέα Ιωνία
Χαρακτηριστικά
Κωδικός: 
300.030
Σκοπός: 
Ενοικίαση
Κατηγορία: 
Επαγγελματική Στέγη
Τιμή: 
300€
Τύπος ακινήτου: 
Κατάστημα
Εμβαδό: 
53,00τ.μ.
Περιγραφή
Σας ενδιαφέρει το ακίνητο;
Διατίθεται για ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ στη Νέα Κηφισιά (Ν. Ιωνίας) Βόλου, από το μεσιτικό γραφείο Magnis Land, Κατερίνα Μπαρμπουδάκη-Σπούλου & Συνεργάτες, Κατάστημα 53 τμ. Το ακίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση! Κατασκευή του2005, θεωρείται Νεόδμητο κτίριο. Ισόγειο Κατάστημα πρόσοψης ,γωνιακό, με Βορειοδυτικό προσανατολισμό. Διαθέτει έναν ενιαίο χώρο περίπου 45 τμ, και στα υπόλοιπα 8 τμ υφίστανται  1 μικρή κουζίνα και ένα WC με παράθυρο. Η βιτρίνα του, μήκους περίπου 10m, είναι από τριπλά κρύσταλλα, πάχους 10mm. Επίσης και η πόρτα εισόδου είναι από κρύσταλλο. Τα δάπεδα του είναι από κεραμικά πλακάκια . Το κατάστημα δεν διαθέτει κάποια μορφή θέρμανσης με αποτέλεσμα να μην επιβαρύνεται (!) από κοινόχρηστες δαπάνες. Ο μισθωτής μπορεί να επιλέξει τον τύπο θέρμανσης που θα εγκαταστήσει. Η πρόσβαση γίνεται από φαρδύ πεζοδρόμιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν σημείο φορτοεκφόρτωσης ή προβολής εμπορευμάτων. Το κατάστημα περιβάλλεται από όμορφα κηπάρια της πολυκατοικίας, που σε συνδυασμό με τη θέα σε δύο δρόμους προσδίδουν ωραία εικόνα για το κατάστημα και το καθιστούν εμπορικά σημείο ιδιαίτερης προβολής.  Από μπροστά του διέρχεται πολυσύχναστη οδός, η λεωφόρος Παρασκευοπούλου, που συνδέει την Ν. Ιωνία με το Βόλο. Ο φωτεινός σηματοδότης, λίγα μέτρα μετά το κατάστημα, βοηθάει επίσης στην καλύτερη προβολή της επιχείρησης του μισθωτή στους διερχόμενους. Διαθέτει ακόμη πρακτικά και καινούρια έπιπλα κουζίνας και μπάνιου. Το συνολικό ύψος του είναι στα 5m, που περιορίζεται όμως από ψευδοροφή που “κρύβει” την ήδη εγκατεστημένη υποδομή εξαερισμού και φωτισμού. Ακόμη διαθέτει δομημένη καλωδίωση και πολλές πρίζες ρεύματος. Εξυπηρετείται από συχνές αστικές συγκοινωνίες, και η περιοχή προσφέρει χώρους στάθμευσης. Η  γειτονιά είναι πυκνοδομημένη με κατοικίες και αρκετά καταστήματα. Η συνολική εικόνα της πολυκατοικίας είναι πάρα πολύ καλή, ενώ το κατάστημα είναι ιδιαίτερα φωτεινό και ευχάριστο! Μία εξαιρετική πρόταση επαγγελματικής στέγης για καινούρια επιχείρηση, ή για μεταστεγαζόμενη επιχείρηση σε κεντρικότερο δρόμο!!! Ζητήστε μας να σας το υποδείξουμε !
Σύμβουλοι Ακινήτων Kατερίνα Μπαρμπουδάκη-Σπούλου &  Συνεργάτες  
Μεσιτικό γραφείο Magnis Land, Δημητριάδος & Κουταρέλια 21, Βόλος
Αγοραπωλησίες, Ενοικιάσεις, Εκτιμήσεις Ακινήτων
Τηλέφωνα επικοινωνίας : 24210.30-199, 6987.53.93.74, 6974.360.739
E-mail: magnis.land.volos@gmail.com
Website: http://www.magnislandvolos.gr 
Μεσιτικό γραφείο MAGNIS LAND: Με προθυμία θα σας βοηθήσουμε σε θέματα κτηματομεσιτικής συμβουλευτικής. Επίσης σε συνεργασία  με ομάδα επαγγελματιών δίνουμε λύσεις σε θέματα πολεοδομικών τακτοποιήσεων ή νομιμοποιήσεων, ανακαίνισης, ενεργειακής αναβάθμισης, νομικών ελέγχων & συμβουλών.

 

Επιπρόσθετα στοιχεία
Όροφος: 
0ος
Επίπεδα: 
1
Δωμάτια/Χώροι: 
1
Τύπος θέρμανσης: 
Χωρίς
WC: 
1
Δάπεδα: 
πλακάκια
Πρόσβαση από: 
Άσφαλτος
Έτος κατασκευής: 
2005
Επιπλέον Χαρακτηριστικά: 
Θέα
Φωτεινό
Γωνιακό
Πρόσοψης
Ράμπα εκφόρτωσης
Χάρτης: 
Υπεύθυνος συνεργάτης: 

Για άμεση προώθηση του ακινήτου σας προς αγορά ή ενοικίαση, αναθέστε το σε εμάς. Η αίτηση που συμπληρώνετε θα επεξεργαστεί από εμάς και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα δημοσιεύσουμε το ακίνητό σας στο δικτυακό μας τόπο.

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε το ακίνητο που ψάχνετε, υποβάλλετε μια Αίτηση Ζήτησης Ακινήτου. Θα επεξεργαστεί από εμάς και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω λεπτομέρειες.